Ne ju ftojme juve qe te kemi nje kohe te mire se bashku ne oren 17:00 deri 19:00 ne Foyer tone te kendshme ne Kelzenberg te premten e cdo 3 javeve te muajit.

Ne dua qe te kalojme nje kohe se bashku dhe te njohim njeri –tjetrin.Ju lutem qe te vini qe te mesojme te flasim se bashku gjermanisht si dhe tju servirim nje kafe ose nje caj si dhe te hajme torte ose kek.Ne ju ftojme qe te luajme bilardo dhe ne tavolinen e futbollit dhe lojera te tjera te ndryshme.Ne duam qe tu ndimojme duke ju dhene mundesine qe te kerkojme dicka ne internet dhe te shkruajme disa letra qe ju mund te keni nevoje si p.sh letra per doktorin,te shkruajme ndonje leter per socialen.NE duam qe tju ndihmojme qe te flasimi gjuhen gjermane.Cdo kush mund qe te vije ne kete vend sepse kemi edhe lojera te ndryshme per femijet tuaj.

udhëtimi për me shku – Lidhja e autobusit të 097
Jüchen Rathaus 16:24 >> Kelzenberg 16:28
Jüchen Rathaus 17:24 >> Kelzenberg 17:28
Hochneukirch Markt 16:48 >> Kelzenberg 16:58
udhëtimi për mu kthy – Lidhja e autobusit të 097
Kelzenberg 18:58 >> Jüchen Rathaus 19:02
Kelzenberg 18:28 >> Hochneukirch Markt 18:39
Kelzenberg 19:28 >> Hochneukirch Markt 19:39